Følgende udstiller hos Sanne

Rasmussen:


Birgit Nielsen

Merete Hebbelstrup og

Kirsten Kjærgaard

5. Sanne Rasmussen

Maleri


Natskyggevej 12

4600 Køge

Tlf. 20619701


mail: sanne.m.rasmussen@gmail.com


Hjemmeside: www.sannerasmussen.dk

Jeg har altid haft en stor passion for kunst.


I 2010 fik jeg muligheden for at udleve drømmen om at arbejde med og udvikle min kunst. Det giver mig samtidig enorm stor livsglæde.


Jeg har igennem de sidste mange år været på en del kurser og malerejser. Sideløbende hermed har jeg modtaget manduktion af kunstmaler Daniel Goldenberg i hans atelier i Willemoesgade i København.


Inspirationen henter jeg i hverdagens indtryk og oplevelser. Specielt inspireres jeg af mennesker i deres hverdag, hvor portrættet har sin helt specielle plads i mit  repertoire. Jeg arbejder med det figurative udtryk med fokus på lys og skygge. Min maleteknik  er den gamle klassiske måde med lag på lag med et moderne udtryk. Jeg arbejder for det meste i olie på lærred.


Jeg har bla. udstillet  på Køge Bibliotek, Samart i Køge, Kvinden og Kunsten i Hillerød, Galleri  Bluelight`s censurerede udstilling I Slotsmøllen i Halmstad, Marziart Internationale Galerie i Hamborg, Galleria  De Marchi i Bologna,  Folkeudstlillingen i Borup, den censurerede forårsudstilling i Hillerød, påskeudstillingen på Halmstad slot, Art Nordic i Øksenhallen, Køge Kunstrute, Kunst i teltet i Hornbæk,  Romlegårdens censurerede efterårsudstilling i Sverige,  de censurerede udstillinger RÅ16 og VK17, BRF Kredit  og NKT