Følgende udstiller hos Sanne

Rasmussen:

 

Birgit Nielsen

Merete Hebbelstrup og

Kirsten Kjærgaard

6. Sanne Rasmussen

Maleri

 

Natskyggevej 12

4600 Køge

Tlf. 20619701

 

mail: sanne.m.rasmussen@gmail.com

 

Hjemmeside: www.sannerasmussen.dk

Jeg har altid haft en stor passion for kunst.

 

I 2010 fik jeg muligheden for at udleve drømmen om at arbejde med og udvikle min kunst. Det giver mig samtidig enorm stor livsglæde.

 

Jeg har igennem de sidste mange år været på en del kurser og malerejser. Sideløbende hermed har jeg modtaget manduktion af kunstmaler Daniel Goldenberg i hans atelier i Willemoesgade i København.

 

Inspirationen henter jeg i hverdagens indtryk og oplevelser. Specielt inspireres jeg af mennesker i deres hverdag, hvor portrættet har sin helt specielle plads i mit repertoire. Jeg arbejder med det figurative udtryk med fokus på lys og skygge. Min maleteknik er den gamle klassiske måde med lag på lag med et moderne udtryk. Jeg arbejder for det meste i olie på lærred.

 

Jeg har bla. udstillet på Køge Bibliotek, Samart i Køge, Kvinden og Kunsten i Hillerød, Galleri Bluelight`s censurerede udstilling I Slotsmøllen i Halmstad, Marziart Internationale Galerie i Hamborg, Galleria De Marchi i Bologna, Folkeudstlillingen i Borup, den censurerede forårsudstilling i Hillerød, påskeudstillingen på Halmstad slot, Art Nordic i Øksenhallen, Køge Kunstrute, Kunst i teltet i Hornbæk, Romlegårdens censurerede efterårsudstilling i Sverige, de censurerede udstillinger RÅ16 og VK17, BRF Kredit og NKT